Υπερηχητικοί μετατροπείς

Οι μετατροπείς υπερήχων είναι μια συσκευή που μετατρέπει την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια σε μηχανική ενέργεια (ηχητική ενέργεια), συνήθως κατασκευασμένη από πιεζοηλεκτρικό κεραμικό ή άλλο μαγνητοσυσταστικό υλικό, κοινό καθαριστικό υπερήχων, νεφελοποιητή υπερήχων, υπερηχογράφημα Β, κ.λπ. .

Οι ιατρικοί υπερηχητικοί μετατροπείς (ανιχνευτές υπερήχων) είναι ένα σημαντικό μέρος του ιατρικού συστήματος οργάνων υπερήχων, το οποίο κατέχει σημαντική θέση στην ανάπτυξη και ιατρική έρευνα νέων ιατρικών οργάνων. Στην υπερηχητική διάγνωση, τα υπερηχητικά κύματα πρέπει να μεταδίδονται στο ανθρώπινο σώμα και στη συνέχεια να αντανακλούν την αντανάκλαση της ηχούς των πληροφοριών για τη δομή του ανθρώπινου ιστού. Ο μετασχηματισμός της μετατροπής πληροφοριών είναι ο ιατρικός μετατροπέας υπερήχων, ο οποίος ολοκληρώνεται με ηλεκτρική-ακουστική και ακουστική-ηλεκτρική μετατροπή και η απόδοση του μετατροπέα υπερήχων σχετίζεται άμεσα με την απόδοση ιατρικού εξοπλισμού υπερήχων.

Χαρακτηριστικά και εφαρμογή υπερήχων μετατροπέων
1. Εισαγόμενα SUS 304 και SUS316L προαιρετικά
2. Σκληρή επιχρωμιωμένη επιφάνεια
3. Ειδική διαδικασία κόλλησης που μπορεί να διασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη σύνδεση μεταξύ υπερήχων μετατροπέα και πλάκας SUS
4. Υψηλής ποιότητας υπερηχητικός μετατροπέας, σταθερή απόδοση και υψηλή απόδοση εξόδου
5. Βελτιστοποιημένη υπερηχητική δόνηση και πεδίο ήχου
6. Ενιαία συχνότητα 28kHz, 40kHz, 68kHz, 80kHz και 130kHz, άλλες συχνότητες μπορούν να προσαρμοστούν
7. Διπλή συχνότητα 28 / 68kHz, 40 / 80kHz, 80 / 130kHz και 40 / 130kHz
Καλώς ήλθατε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας, η Clangsonic είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη βασικής τεχνολογίας, κατασκευαστών και προμηθευτών στην Κίνα Έχουμε καταχωρίσει περισσότερα από 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πολλές καινοτομίες προϊόντων στο δρόμο μας. Θα σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, λύση One-Stop για να επιτρέψετε στους χρήστες να απολαμβάνουν μια εφάπαξ ολοκλήρωση, να εξοικονομούν χρόνο και να βελτιώνουν την αποδοτικότητα.