Υπερηχητικός μετατροπέας εμβάπτισης

Οι μορφοτροπείς υπερήχων είναι ισχυροί και αποδοτικοί στο σχεδιασμό, έχουν δυνατότητα κατευθυντικής ακτινοβολίας και είναι εξοπλισμένοι με μια ποικιλία επιλογών για να επιλέξουν οι πελάτες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτός ο μετατροπέας υπερήχων είναι κατάλληλος για εγκατάσταση σε μια μεγάλη δεξαμενή καθαρισμού, εξοπλισμένη με υψηλότερη ισχύ και μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί χωρίς σημαντικές αλλαγές στο σύστημα. Είναι κατάλληλο για φόρτωση στο κάτω μέρος ή στην πλευρά του δοχείου καθαρισμού.

Οι μορφοτροπείς υπερήχων είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για καθαρισμό με βάση τον καθαρισμό με βάση το νερό, τον καθαρισμό απολίπανσης, τη βιομηχανία ηλεκτρολυτικής επίστρωσης, την ιατρική βιομηχανία, τον καθαρισμό μούχλας, την οπτική βιομηχανία, την ηλεκτρονική και άλλες βιομηχανίες.

Λόγω της εφαρμογής της τεχνολογίας μονής συχνότητας και διπλής συχνότητας, ο μετατροπέας υπερήχων είναι κατάλληλος τόσο για τον αρχικό καθαρισμό όσο και για τον τελικό καθαρισμό. Η μοναδική τεχνολογία μετατροπέα υπερήχων εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού στο συντομότερο χρόνο καθαρισμού.
Καλώς ήλθατε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας, η Clangsonic είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη βασικής τεχνολογίας, κατασκευαστών και προμηθευτών στην Κίνα Έχουμε καταχωρίσει περισσότερα από 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πολλές καινοτομίες προϊόντων στο δρόμο μας. Θα σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, λύση One-Stop για να επιτρέψετε στους χρήστες να απολαμβάνουν μια εφάπαξ ολοκλήρωση, να εξοικονομούν χρόνο και να βελτιώνουν την αποδοτικότητα.