Γεννήτρια υπερήχων

Η γεννήτρια υπερήχων επίσης γνωστή ως υπερηχητική αντίσταση διακύμανσης υπερήχων, ηλεκτρικό κουτί, υπερήχων υπερήχων, είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος υπερήχων μάζας. Η επίδραση εισόδου και εξαγωγής υπερήχων είναι μια ηλεκτρική αγώγιμη τηλεπικοινωνία υψηλού επιπέδου, ένας αθλητικός πομπός που λειτουργεί με μέλη ισχύος και μέσα ανταλλαγής. Ο κινητήρας υπερήχων υψηλής ισχύος λαμβάνει υπόψη την ηλεκτρική μορφή αντίστασης μεταγωγής από την επιφάνεια απόδοσης μετατροπής. Η μπαταρία υπερήχων είναι αυτάρκης και η αντίσταση αυτοδιακήρυξης είναι αντίσταση υπερήχων και η αντίσταση της είναι γεννήτρια υπερήχων.

Χαρακτηριστικά και εφαρμογή υπερήχων γεννήτριας
1. Τεχνολογία σκαφών πλήρους γέφυρας IGBT
2. 10-100% δύναμη ρυθμιζόμενη γραμμικά
3. Έξοδος σταθερής ισχύος για διαφορετικές συνθήκες εργασίας
4. Αυτόματη παρακολούθηση συχνότητας
5. Τεχνολογία μέγιστης ισχύος 2 φορές που έχει καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού στους επίμονους λεκέδες
6. Λειτουργία σάρωσης συχνότητας που μπορεί αποτελεσματικά να εξαλείψει το κύμα στάσεων και να βελτιώσει την απόδοση υπερήχων
7. Απόδοση μετατροπής έως 95%
8. Οθόνη LCD βιομηχανικού επιπέδου που υποστηρίζει ρύθμιση παραμέτρων και παρακολούθηση κατάστασης
9. Εσωτερική προστασία για υπερβολικό ρεύμα, υπέρταση και βραχυκύκλωμα
10. Τηλεχειριστήριο, συνδεόμενο με PLC και HMI κ.λπ.
11. Υποστήριξη επικοινωνίας RS485 MODBUS RTU

12. Μπορεί να ενσωματωθεί σε τυποποιημένο ντουλάπι 19 "


Καλώς ήλθατε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας, η Clangsonic είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη βασικής τεχνολογίας, κατασκευαστών και προμηθευτών στην Κίνα Έχουμε καταχωρίσει περισσότερα από 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πολλές καινοτομίες προϊόντων στο δρόμο μας. Θα σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, λύση One-Stop για να επιτρέψετε στους χρήστες να απολαμβάνουν μια εφάπαξ ολοκλήρωση, να εξοικονομούν χρόνο και να βελτιώνουν την αποδοτικότητα.