Σύστημα καθαρισμού με υπερήχους

Το σύστημα καθαρισμού με υπερήχους χρησιμοποιεί την σπηλαίωση, την επιτάχυνση και την άμεση ροή υπερήχων στο υγρό για να επηρεάσει άμεσα και έμμεσα το υγρό και τη βρωμιά, έτσι ώστε το στρώμα βρωμιάς να διασκορπίζεται, να γαλακτωματοποιείται και να ξεφλουδίζεται για να επιτευχθεί ο σκοπός του καθαρισμού. Στα μηχανήματα καθαρισμού υπερήχων που χρησιμοποιούνται σήμερα, η σπηλαίωση και η άμεση ροή χρησιμοποιούνται περισσότερο.

Τα συστήματα καθαρισμού με υπερήχους χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία επεξεργασίας επιφανειακών ψεκασμών, τη βιομηχανία μηχανημάτων, τη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών, την ιατρική βιομηχανία, τη βιομηχανία ημιαγωγών, τη βιομηχανία κοσμημάτων ρολογιών, την οπτική βιομηχανία, τη βιομηχανία εκτύπωσης και βαφής.

Το σύστημα καθαρισμού με υπερήχους περιλαμβάνει μηχανήματα καθαρισμού υπερήχων ανταλλακτικών κινητήρα, μηχανή καθαρισμού υπερήχων διπλής συχνότητας, μηχανή καθαρισμού υπερήχων μετατροπής συχνότητας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας!
Καλώς ήλθατε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας, η Clangsonic είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη βασικής τεχνολογίας, κατασκευαστών και προμηθευτών στην Κίνα Έχουμε καταχωρίσει περισσότερα από 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πολλές καινοτομίες προϊόντων στο δρόμο μας. Θα σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, λύση One-Stop για να επιτρέψετε στους χρήστες να απολαμβάνουν μια εφάπαξ ολοκλήρωση, να εξοικονομούν χρόνο και να βελτιώνουν την αποδοτικότητα.